Werkgevers opgelet: hier zijn 15 Front-end developers

De kerst nadert en we krijgen Corona nog niet echt onder controle. Om me heen zie ik dat mensen het steeds moeilijker vinden om veel thuis te werken en afstand te moeten houden. Ook de economische impact is steeds zichtbaarder. Ondernemers gaan failliet, grote bedrijven kondigen ontslagen aan. We gaan nog een pittige periode met elkaar tegemoet. Gelukkig zijn de berichten over vaccins steeds positiever. Daarmee komt er licht aan het einde van deze donkere tunnel.

Waar op dit moment, begrijpelijk, minder aandacht voor is, zijn de bedrijven die nu groeien. Soms dankzij de Coronacrisis. Mensen werken veel thuis, bestellen online en ontmoeten familie en vrienden digitaal. En dat merkt de ICT sector. Voor Corona was er al een personeelstekort, en ik spreek nu ondernemers die nog meer werk hebben dan voorheen.

Daar zijn we mee aan de slag gegaan. Leuk zal deze crisis niet worden, maar we kunnen wel mensen helpen nieuw werk te vinden. De afgelopen maanden hebben we de eerste groep mensen opgeleid tot Front-end Developer. Een functie waar vacatures in zijn en waar ook de komende tijd genoeg in te doen is.

Vrijdag ontmoette ik de 15 deelnemers, die op dit moment geen werk hebben. Ik ben ontzettend trots op deze mensen. Want het was een pittige periode voor ze. Lange dagen opleiding, en dan voor de avond nog huiswerk mee. Ze hebben het alle 15 volgehouden. En weten echt wat neer te zetten. En ze hebben daarmee ook laten zien dat het harde werkers zijn die niet opgeven.

Dus werkgevers: zoekt u nog een enthousiaste Front-end Developer? Er zijn hier een aantal toppers te vinden die dolgraag bij u aan de slag gaan. Wacht niet te lang, er zijn al een aantal Almeerse bedrijven die hun interesse hebben getoond 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s